Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Weer gelijkspel voor MVV’58

Wedstrijdverslagen 598 keer gelezen

METEREN • Voor de tweede week op rij boekte MVV’58 zaterdag in de derde klasse D een gelijkspel. Thuis tegen de Tilburgse studentenploeg TSVV Merlijn werd het ditmaal een 0-0 remise. De Brabanders voetbalden iets beter en MVV’58 kreeg wat meer kansen, zodat de puntendeling wel billijk was.

Bij MVV’58 waren de broers Cas en Tijn Wilpstra een weekend met de familie weg en ontbraken ook de aanvallers Twan de Kock en Robin Jager en wel vanwege een blessure en een kaakingreep. Voor rust kwam Dominic Comerford voor MVV’58 tweemaal het dichtst bij een doelpunt maar eerst de Tilburgse keeper en daarna de paal stonden een Meterense treffer in de weg. 

Na de thee speelde Amine Tannaoui twee kansrijke situaties voor MVV’58 niet goed uit en redde de Brabantse keeper knap in de hoek bij een schot van Morris van den Brink vanaf links. Na knullig balverlies van de dribbelende libero Bart van Leeuwen dreigde MVV’58 vlak voor tijd nog zelfs te verliezen, maar keeper Rick van Ginkel voorkwam dat knap. 

Met een late zege zou een technisch vaardig maar niet bijster gevaarlijk TSVV Merlijn in Meteren bij het kunstlicht na de pauze ook wel iets te royaal beloond zijn geweest. Over twee weken vervolgt MVV’58 in Sprang Capelle tegen NEO’25, een andere middenmoter, de competitie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden