Foto: Kontakt Mediapartners
KNVB BEKER

SVS’65 redt het niet tegen Meerkerk

11 nov 2021, 23:06 Wedstrijdverslagen 934 keer gelezen

MEERKERK • In Meerkerk verloor SVS’65 de bekerwedstrijd met 2-0 van de derdeklasser.

In de eerste helft wisten de gasten uit Spijk het doel schoon te houden, maar vijf minuten na rust kwam de thuisclub op een 1-0 voorsprong door een foutje in de Spijkse verdediging. Een kwartier voor tijd verdubbelde Meerkerk de voorsprong door een vrije trap in de rebound in het net te schieten.

De trainer van SVS’65, José van de Ven, was duidelijk: “Het was vooral tegenhouden voor ons tegen een goed elftal.” Van de Ven moest door de vele blessures twee jeugdspelers meenemen, maar Cane van den Berg en Dante Peek vielen goed in. Woensdagavond moet SVS’65 naar Gorinchem voor de derby tegen Unitas.

Stuur jouw foto
Mail de redactie