• Lekkerkerk - Streefkerk.
• Lekkerkerk - Streefkerk. Foto: Wijntjes Fotografie

Lekkerkerk geflatteerd ten onder tegen Streefkerk

13 nov 2021, 18:10 Wedstrijdverslagen 874 keer gelezen

LEKKERKERK • Cijfers liegen niet. De 0-4 nederlaag die Lekkerkerk zaterdag liet noteren tegen Streefkerk deed dan ook pijn aan de Tiendweg-West, hoe geflatteerd de uitslag ook was.

“Ons probleem is al weken dat we te moeilijk scoren”, oordeelde Dennis Burger, die de trainershonneuirs waarnam van de met corona thuis verblijvende René Noort. “Ook vandaag zag je het. Voor rust schoten we twee keer op de lat en werd verzuimd een één-tegen-één situatie voor het doel om te zetten in een goal. Hartstikke jammer, omdat we in de eerste helft heel aardig liepen te voetballen en absoluut gelijkwaardig waren aan de tegenstander.”

Nadat het eveneens in de lagere regionen van de derde klasse C bivakkerende Streefkerk kort na rust uit een scrimmage op 0-1 was gekomen en een paar minuten later ook de 0-2 tegen de touwen had gewerkt, probeerde Lewkkerkerk een aansluitingstreffer te forceren. Faybian Hertstein en Stan Burggraaf hadden de trekker moeten overhalen, maar faalden in de afwerking. 

Afwezigen
Vervolgens liep Streefkerk uit naar 0-3 (vanaf de strafschopstip) en werd het in blessuretijd ook nog 0-4 tegen de gasten die zaterdag geen beroep konden doen op Jefrey Altheer, Gert-Jan Rothman en Davey Hoogendoorn (alle drie geblesseerd) en Patrick Prevoo (afwezig vanwege droeve privéomstandigheden). De nog niet honderd procent fitte Kjeld Boers was wél aanwezig, maar bleef op de bank.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Speelschema zaalvoetbaltoernooi om Proxsys Cup 2 uur geleden
Afbeelding
VV Dilettant en Bert Potuyt per direct uit elkaar 20 uur geleden
Afbeelding
LRC ontvangt Nivo Sparta, Lekvogels met Ton Delfgou naar Spijk Voorbeschouwing 25 nov, 13:15
Afbeelding
Denny van Geffen met NOAD’32 tegen Kerkwijk, GRC 14 krijgt hun oud-trainer Piet de Kruif op bezoek voorbeschouwing Altena 25 nov, 11:00
Afbeelding
Verschillende belangen bij Schelluinen-Papendrecht, volgende topper voor De Alblas bij SV Meerkerk voorbeschouwing Alblasserwaard 25 nov, 07:15
Afbeelding
Ton Delfgou tot einde van het jaar tussenpaus bij Lekvogels 24 nov, 22:13