Foto: Kontakt Mediapartners

SVS’65 verliest met 3-0 van Lekvogels

20 nov, 22:56 Wedstrijdverslagen 464 keer gelezen

LEXMOND • In Lexmond was het weer hetzelfde liedje voor SVS’65. De Spijkse formatie kreeg een aantal kansen maar wist niet te scoren. Trainer José van der Ven was duidlelijk: “Het is een herhaling van zetten. We waren goed begonnen en kregen weer kansen, maar we komen niet tot scoren de laatste wedstrijden.”

Na een haf uur goed veldspel van SVS’65 kwam Lekvogels onverwacht op voorsprong. Uit een kluts kwam de bal voor de voeten van een speler van Lexmond, die hem droog in het doel schoot.

De tweede helft zette SVS de thuisclub goed onder druk, maar wist niet te scoren. De thuisploeg wist wel raad met de ruimte en counterde randje buitenspel naar de 2-0. In blessuretijd maakte Lekvogels ook nog de 3-0.

Stuur jouw foto
Mail de redactie