Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Tricht klopt Haaften met 4-1

4 dec 2021, 21:58 Wedstrijdverslagen 1.008 keer gelezen

TRICHT • Tweedeklasser Tricht speelde zaterdag thuis op kunstgras een oefenwedstrijd tegen derdeklasser Haaften. Na een 2-0 ruststand behaalde Tricht een ruime 4-1 overwinning.

Voor de rust was Tricht ook zonder de vanwege een ribblessure ontbrekende Ramon van Soelen duidelijk sterker dan de gasten. Binnen een kwartier nam de thuisclub in de bijna voortdurende regen een 2-0 voorsprong. Aanvoerder René van Soelen opende al na zeven minuten met 1-0 de score. Joran Smit maakte er in de eenzijdige eerste helft al snel 2-0 van. 

In het eerste kwartier na de pauze bood Haaften veel beter tegenstand. De toen voor Jesse Kok ingevallen ervaren keeper Rian Drost moest toen duidelijk op zijn qui-vive zijn om zijn doel schoon te houden. Nadien liep Tricht dankzij twee doelpunten van Tim van Dijken (3-0 en 4-0) echter weer verder uit. 

Tijdens de slotfase redde Haaften echter met een mooie goal van Jordy Perdon in de kruising met 4-1 nog verdiend de eer.

Komende zaterdag oefent Tricht in Gameren tegen GVV’63, koploper in de 3e klasse D.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Speelschema zaalvoetbaltoernooi om Proxsys Cup 21 minuten geleden
Afbeelding
VV Dilettant en Bert Potuyt per direct uit elkaar 18 uur geleden
Afbeelding
LRC ontvangt Nivo Sparta, Lekvogels met Ton Delfgou naar Spijk Voorbeschouwing 23 uur geleden
Afbeelding
Denny van Geffen met NOAD’32 tegen Kerkwijk, GRC 14 krijgt hun oud-trainer Piet de Kruif op bezoek voorbeschouwing Altena 25 nov, 11:00
Afbeelding
Verschillende belangen bij Schelluinen-Papendrecht, volgende topper voor De Alblas bij SV Meerkerk voorbeschouwing Alblasserwaard 25 nov, 07:15
Afbeelding
Ton Delfgou tot einde van het jaar tussenpaus bij Lekvogels 24 nov, 22:13