Afbeelding
Foto: Jan Noorlandt
update

Achilles Veen in schimmenspel uit beker gestoten door DVS’33 Ermelo

16 dec, 21:44 Wedstrijdverslagen 1.583 keer gelezen

VEEN • Het bekerduel tussen Achilles Veen en DVS'33 Ermelo is donderdagavond door scheidsrechter Timmer na 66 minuten gestaakt vanwege de dichte mist. Vanaf de middenlijn waren beide doelen niet meer te zien.

Na een halfuur werd de (spook)wedstrijd toch weer hervat. Het zicht op De Hanen was iets verbeterd, maar helder was het allerminst. Ondanks een aandringend Achilles Veen kwam er in de 0-2 stand geen verandering meer.

Beste kansen voor Veen
Hoofdklasser Achilles Veen kwam na een kwartier tegen de derdedivisionist op een 0-1 achterstand. Nicky van Hilten kopte raak.

De thuisclub kreeg voor rust overigens de beste kansen, maar die waren aan onder anderen Thomas de Man en Rémon Koenen niet besteed.

De tweede helft was pas twee minuten oud toen Ali Akla de stand naar 0-2 tilde. Daar bleef bij, waardoor DVS'33 Ermelo naar de laatste zestien van de TOTO KNVB-beker gaat.

Voor Achilles Veen betekent de uitschakeling dat de topsportstatus vervalt en dat er na 17:00 uur niet meer mag worden getraind.

Klotegevoel
Achilles Veen-trainer John Karelse -de belangrijkste kandidaat om volgend seizoen bij Goes aan de slag te gaan- hield een 'klotegevoel' aan de nederlaag over, zei hij voor de camera's van ESPN. "Vooral in de eerste helft hebben we het prima gedaan. We kregen drie kansen en dan moet er toch minimaal eentje in. Zelf staan we te slapen bij de 0-1. Knullig, daar kan ik niet zo goed tegen; het kost ons de wedstrijd."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Laatste nieuws

Afbeelding
Hardinxveld-doelman Sidney Batenburg kiest voor Alblasserdam 40 minuten geleden
Afbeelding
Alblasserdam-doelman Pieter Lerensveld naar Nieuw-Lekkerland 11 uur geleden
Afbeelding
Alsnog vrijspraak voor Wieldrecht-middenvelder Robert Versteeg 14 uur geleden
Afbeelding
Floren Streefkerk (SV Meerkerk) nadert koploper Björn Paul (Vuren) in topscorerslijst 14 uur geleden
Afbeelding
Ronald den Ouden wordt assistent van Marco Verbeek bij Sliedrecht 15 uur geleden
Afbeelding
Alblasserdammer Danny Buijs nieuwe trainer KV Mechelen 21 mei, 07:54