MVV'58-BZC'14 (Foto 005)
MVV'58-BZC'14 (Foto 005) Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

Lenard Weber vraagt om meer tijd bij nog niet presterend BZC’14

Wedstrijdverslagen 1.553 keer gelezen

METEREN – BZC’14 ging ook in de uitbeurt bij het eveneens in de onderste regionen verkerende MVV’58 onderuit. Het werd in Meteren 4-0 voor de thuisclub. 

,,Teleurstellend”, was het eerste wat BZC’14-trainer Lenard Weber uit zijn mond kreeg. Hij stelde vast dat zijn ploeg niet veel minder was dan MVV’58. “Probleem is dat wij nog altijd niet balvast genoeg zijn en de doelpunten wel erg gemakkelijk tegen krijgen. Al met al hebben wij het gewoonweg nog even niet.” 

BZC’14 heeft in het overladen programma nog zestien wedstrijden te gaan. Weber: “Er is bij ons nog geen sprake van paniek. Het programma van de komende weken biedt een ontsnappingsroute, want BZC krijgt achtereenvolgens te maken met NOAD’32, vv Capelle (beide thuis) en ONI (uit). Stuk voor stuk wedstrijden in de krochten van deze derde klasse D.”

BZC’14 richt zich op de elfde plaats, waarna Weber er graag nog een extra jaar bij de club aan toe zou voegen. Hij heeft een contract tot 2023, maar vraagt om meer tijd om BZC’14, dat volgend seizoen veel spelers op het oude nest terug verwacht, door te ontwikkelen. “Het zou natuurlijk kunnen dat wij even een stapje terugdoen, dan heb ik die extra tijd zeker nodig.” 

Voor MVV’58, dat onlangs trainer Ruwin Verwoert ontsloeg en nu Robin Berendsen voor de groep weet, scoorden overigens voormalig SteDoCo-spits Morris van den Brink en Robin de Jager beiden tweemaal.

MVV'58-BZC'14 (Foto 003)
MVV'58-BZC'14 (Foto 001)
MVV'58-BZC'14 (Foto 004)
MVV'58-BZC'14 (Foto 002)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden