• Drechtstreek - Roda Boys (3-2).
• Drechtstreek - Roda Boys (3-2). Foto: Piet van Beest

Drechtstreek velt koploper Roda Boys

Wedstrijdverslagen 2.164 keer gelezen

PAPENDRECHT • Zo langzamerhand komt Drechtstreek weer op volle oorlogssterkte en wat dat betekent heeft Roda Boys zaterdag ervaren. De trotse koploper van 2F werd op een 3-2 nederlaag getrakteerd door de Oostpolder-boys.

Al na tien minuten gaf de equipe van trainer Paul Koster een eerste hoopvol signaal af via de 1-0 van Mark Kunst. Daarna sloeg Roda Boys hard toe met twee treffers binnen een minuut.

Drechstreek toonde echter veerkracht en kwam een kwartier na rust op 2-2, wederom door Mark Kunst. Daarna ontwikkelde zich een gevecht waarbij de lijstaanvoerder pogingen deed om door te drukken. Het slotakkoord was voor Drechtstreek, dat in de 89e minuut via Joey Hakkesteeg de 3-2 overwinning veilig stelde.