Rhelico wint met 1-4 van Margriet

Wedstrijdverslagen 1.218 keer gelezen

OSS • Na de ingecalculeerde nederlaag van titelfavoriet OSS’20 afgelopen dinsdag boekte Rhelico donderdagavond een mooie overwinning. In Oss werd Margriet met 1-4 verslagen. Namens de gasten uit Rumpt maakten Ferry van Asch (2), Sander Noom en Glenn van Gelderen de doelpunten.

In de tweede minuut kwam Rhelico op voorsprong. Ferry van Asch rondde een steekpass van Van Gelderen mooi af. Drie minuten later maakt Margriet alweer gelijk na geklungel achterin. Maar een kwartier later scoorde Van Asch zijn tweede.

Rhelico kwam vlak voor rust op 3-1 door een vrije trap van Sander Noom. De tweede helft had Rhelico het onder controle en kwam nog op 1-4 door een werelddoelpunt. Glenn van Gelderen schoot van 40 meter de bal in de kruising.

Aanstaande zaterdag sluit Rhelico deze drukke week af in Tilburg tegen Willem II. En volgende weekend is de kraker tegen Beesd.