Foto: Kontakt Mediapartners

DCV blijft aan kop

19 mrt, 21:34 Wedstrijdverslagen 310 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Koploper DCV won in een gedegen pot voetbal met 2-0 van Deltasport uit Vlaardingen.

De Krimpenaren hadden het beste van het spel en wachtten hun kansen af. Carlo de Reuver en Daan van Ingen zetten de thuisclub op voorsprong. Deltasport kon buiten een inzet, die tegen de paal belandde, geen gevaar stichten. ,,Na de 2-0 was de wedstrijd al gelopen,” vertelde DCV-trainer Wout Ooms na afloop.

,,In de tweede helft hadden we verder moeten uitlopen om de zege definitief veilig te stellen. Nu bleef het spannend tot het einde. We hebben nu alle tegenstanders een keer gehad en het is duidelijk dat we van niemand hoeven te verliezen. Maar we zijn er nog lang niet, want onze drie naaste achtervolgers wonnen ook.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie