Foto: Kontakt Mediapartners
met samenvatting

Kozakken Boys in extremis nog naast hekkensluiter GVVV

Wedstrijdverslagen 1.374 keer gelezen

VEENENDAAL • Kozakken Boys haalde er dinsdagavond in extremis nog een punt uit tegen hekkensluiter GVVV.

Het was echt een vechtwedstrijd. Na tien minuten werd het 1-0, nadat arbiter Mulder een bal van richting veranderde bij een aanval van GVVV. Bryan Burgering profiteerde en bracht de thuisclub op voorsprong. Protesten van Kozakken Boys hielpen niet.

In de twintigste minuut trok Lars Hutten de partijen weer gelijk uit een vrije trap bij de zestien meter. Vlak na de rust stond GVVV op 2-1 na een overtreding van Jeffrey van Nuland. De bal ging op de stip en Lars ten Teije schoot de strafschop binnen.

In de slotfase probeerde Kozakken Boys met de moed der wanhoop nog aan te zetten. In de blessuretijd had dat nog resultaat na een overtreding op Leon Bot. De bal ging wederom op de stip en vanaf elf meter schoot Thomas Marijnissen de 2-2 nog binnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek