‘Frommelgoal’ levert Drechtstreek een punt op

Wedstrijdverslagen 419 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Drechtstreek, dat wederom met een aardig lijstje geblesseerden was afgereisd naar Wilhelmina 26, moest alle zeilen bijzetten om nog een punt uit Wijk en Aalburg mee te nemen.

Drechtstreek moest, zeker in de eerste helft, in Wilhelmina de betere ploeg erkennen. Wilhelmina scoorde na een aantal aardige kansen in de 27e minuut (al dan niet buitenspel). De leidsman kon niet meegaan in het vlagsignaal van de Papendrechtse grensrechter en keurde de goal goed.

Ook na rust was het de tegenstander die de dienst uitmaakte en zelfs twee goals afgekeurd zag worden. Drechtstreek probeerde wat meer aan te zetten, maar de meeste aanvallen leverden nauwelijks enig gevaar op.

In de 658e minuut viel de gelijkmaker dan toch. Via een van de spaarzame aanvallen van Drechtstreek was het Patrick Kunst, die na een cornerbal in de 68e minuut een zogenaamde ‘frommelgoal’ maakte: 1-1

Wilhelmina’26 zette daarna nog een paar keer aan, maar was niet meer bij machte om de overwinning binnen te slepen. Volgens de woordvoerder van Drechtstreek kwam het team van Paul Koster met deze uitslag redelijk verdienstelijk weg.