WNC verliest en degradeert naar eerste klasse

Wedstrijdverslagen 2.645 keer gelezen

DELFT • WNC heeft het maar één seizoen volgehouden in de vierde divisie. In de nacompetitie werd met 3-2 verloren van Wippolder.

De Waardenburgers kwamen al vroeg op een 2-0 achterstand, maar nog voor rust kwam WNC weer op een gelijke hoogte door doelpunten van Kay van De Boogaard en Mirel Ibrahimovic.

In de 65ste scoorde Wippolder 3-2. WNC probeerde de gelijkmaker te forceren, maar verder dan twee kansjes kwam men niet. Tot overmaat van ramp raakte de ploeg ook nog twee spelers kwijt. Sonny Kranenburg moest met een gat in het hoofd naar het ziekenhuis en Ibrahimovic viel tien minuten na rust geblesseerd uit.

Trainer Cor Prein; “Dat is typerend voor dit jaar. We hebben al een smalle selectie en telkens vielen mensen met een blessure uit.”