Papendrecht bekert door na moeizame overwinning

Wedstrijdverslagen 890 keer gelezen

ZWIJNDRECHT • Papendrecht heeft zaterdag de volgende ronde van de beker bereikt. Bij Groote Lindt werd met 2-4 gewonnen.

Papendrecht dat in de competitie behoorlijk trefzeker is, noteerde zaterdag dus wederom vier goals treffers. Toch had de ploeg heel wat moeite met thuisploeg Groote Lindt. Waar het in de eerste helft nog redelijk gelijk op ging, was het in de derde minuut van de tweede helft Groote Lindt dat verrassend de leiding nam.

Papendrecht dat wat meer energie in de strijd gooide, moest tot de 65e minuut wachten voordat Jarden van Ek de gelijkmaker kon noteren. De wedstrijd kabbelde voort en in de slotminuten was het Jay Luciano die uit een onmogelijke hoek de 1-2 binnenschoot.

Groote Lindt reageerde meteen en in no-time was het 2-2. Papendrecht, nu beter bij de les, maakte in de tweede minuut van de blessuretijd, via Daniël  van Gorp, de 2-3. Het was uiteindelijke de rappe Jay Luciano die de verdiende 2-4 op het scorebord zette.