• Sparta'30 - GVV'63 (3-2).
• Sparta'30 - GVV'63 (3-2). Foto: Gijs van Tuijl

GVV’63 kan gelijkmaker niet vinden bij Sparta’30 en verliest

Wedstrijdverslagen Fotoseries 935 keer gelezen

ANDEL • GVV’63 ging op een lastig bespeelbaar veld met 3-2 onderuit bij Sparta’30. Door de winst gaat Sparta’30 over de ploeg uit Gameren heen, die nu op plaats zes staat.

GVV’63 beschikt tegenwoordig over kunstgras en dat maakt balaannames gemakkelijker. Op een zwaar natuurgrasveld reageert de bal zoals het altijd was anders. Een mistrap in de GVV’63-verdediging leverde Sparta’30 na tien minuten een voorsprong op. Dat deed geen recht aan het spelbeeld, want GVV’63 was voetballend bovenliggend. Nieuw balverlies bij de equipe van trainer Pascal Rijkers leverde de Spartanen een strafschop op, 2-0. Na de 1-2 van Patrick Kooijman ging GVV’63 op zoek naar de gelijkmaker, maar kreeg het deksel op de neus door de fraaie 3-1 van Sparta’30. Dennis van Riel zorgde vijf minuten voor het einde voor 3-2. De gelijkmaker was heel dichtbij maar viel niet meer.