Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Nieuw-Lekkerland dendert door met zege op RVVH

Wedstrijdverslagen 1.154 keer gelezen

RIDDERKERK • Nieuw-Lekkerland heeft zaterdag een 0-2 overwinning geboekt op RVVH.

RVVH trof in de groen-witte brigade, die zich onder trainer Ronald Hulsebosch tot een ware vechtmachine heeft ontplooid, een tegenstander van formaat. RVVH startte fel, maar kon niet voorkomen dat Sven Schilders met een kopbal, na een uitstekende voorzet van Tim van der Zee, de 0-1 voorsprong op het scorebord zette. RVVH zette aan maar miste voor rust een honderd procent kans. Voor een leeg doel werd jammerlijk gemist, maar ook goed keeperswerk van Nick Schutte stond de gelijkmaker in de weg en dus kon Nieuw-Lekkerland  met een 0-1 voorsprong de rust bereiken. 

Na rust waren er kansen over en weer maar tot echt goede doelpogingen kwamen beide partijen niet. In de 60ste minuut werd een RVVH-speler, vanwege natrappen, met een directe rode kaart van het veld gezonden. RVVH kreeg het na het wegzenden van deze speler een steeds fanatieker spelende groen-witte eenheid tegenover zich. Jip Kegge kon in de 80ste minuut met een machtig schot aan alle onzekerheid een einde maken. Zijn schot was voor de Ridderkerkse goalie onhoudbaar en de verdiende 0-2 score en uiteindelijke zege kon worden bijgeschreven. 

Nieuw Lekkerland, dat in een goede flow zit, heeft de veilige plekken zes en zeven duidelijk in het zicht. De achterstand bestaat slechts uit twee en drie punten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden