Be Ready op het tandvlees naar 2-2 tegen Madese Boys

Wedstrijdverslagen 792 keer gelezen

HANK • Be Ready heeft zich zondag naar een 2-2 gelijkspel tegen Madese Boys geknokt

Be Ready stond zondag op scherp voor de derby tegen Madese Boys. Het werd knokken tot de laatste minuut tegen de fysiek sterkere gasten uit Made. Het eerste kansje was wel voor Be Ready, maar Safi Esmati kreeg de bal niet tussen de palen. Halverwege de eerste helft was het wel raak. Robin van den Noort zette zich achter een vrije trap op links. Met veel gevoel verdween de bal in de verre bovenhoek voor de 1-0. Kort voor rust kon Be Ready nog een keer juichen met de 2-0 door Brian Burgler.

Helaas ging een aanvaller van Madese Boys even later opzichtig naar de grond na een ingreep van de Hankse keeper en wees scheidsrechter Ties Reijne naar de stip. Met de benutte strafschop door Björn de Bruijn gingen beide ploegen met 2-1 rusten. Na de pauze zette Madese Boys nog flink aan. Een klein half uur voor tijd waren de gasten langszij met de 2-2 door Jip van der Plas. Echt op het tandvlees sleepte Be Ready er tenslotte nog een punt uit.