Achilles Veen sprokkelt weer een punt met remise bij Jodan Boys

Wedstrijdverslagen 471 keer gelezen

GOUDA • Achilles Veen sprokkelde zaterdag weer een punt in het traject om in veilige haven te komen met de 2-2 bij Jodan Boys. Zover is het echter nog niet, al sprak men in Veen wel van een kostbaar puntje.

In de zevende minuut opende Jodan Boys de score met de 1-0 van Idrissi. In de twintigste minuut kwam het antwoord van Achilles Veen met de 1-1 door Jari Koenraat. De gasten uit Veen kwam vervolgens op 1-2 voor door Justin Beemsterboer, maar even later antwoordde Jodan Boys met de 2-2 uit een penalty na een overtreding van keeper Jorn Wagenaar. In de slotfase na de rust zette Achilles Veen nog aan om de overwinning binnen te slepen. Koenraat miste echter de kans. Komende zaterdag wacht Achilles Veen weer een belangrijke partij tegen WNC.