Achilles Veen eindigt na 5-0 winst op WNC als derde op toernooi OJC Rosmalen

Wedstrijdverslagen 2.681 keer gelezen

ROSMALEN/VEEN • Achilles Veen deed het niet slecht op het toernooi van OJC Rosmalen. Tegen UNA speelden de manschappen van Dennis van der Steen verdienstelijk 0-0, maar verloren na strafschoppen. De keeper van UNA stopte de strafschop van Jeroen Sterrenburg.

Tegen WNC kwamen de gasten uit Veen zaterdag wel goed los met 5-0 en eindigden daarmee op de derde plaats. Trainer Van der Steen was tevreden met de goede start van de oefencampagne.

Voor Achilles Veen opende Ray Versluis de score met een kopbal. Halverwege de eerste helft zorgde Stephen Warmolts na een hoekschop voor de 2-0. Na de rust bracht Jochem Scheij de stand op 3-0. Tenslotte liet Jens Verschuren zich nog gelden met de 4-0 en de 5-0.

De volgende oefenwedstrijd speelt Achilles Veen komende zaterdag uit bij Quick Boys.