• Sleeuwijk - Roda Boys (0-3).
• Sleeuwijk - Roda Boys (0-3). Foto: Gerald van Zanten

Roda Boys pakt koppositie met winst op Sleeuwijk

Wedstrijdverslagen Fotoseries 1.686 keer gelezen

SLEEUWIJK • Roda Boys/Bommelerwaard overrompelde Sleeuwijk in de beginfase en liep voor rust weg naar een 0-3 voorsprong. Dat werd na een vlak tweede deel ook de eindstand. De ploeg uit Aalst is voor in elk geval een week koploper in de tweede klasse G.

Pechvogel aan Roda Boys’ kant was de van Achilles Veen gekomen Rico Geeroms. Hij moest een gapende hoofdwond in het ziekenhuis laten hechten. De eerste aanval van Roda Boys leverde via Nils Loef al binnen een minuut een voorsprong op. Na een goed kwartier verbond Servanio Martina, op aangeven van Loef, zijn naam aan de tweede treffer. Na een overtreding op Djordi Meerveld ging de bal op de stip. Anssu Camara schoot van elf meter de 0-3 binnen.