Woudrichem viert knappe overwinning tegen Dongen

Wedstrijdverslagen 722 keer gelezen

WOUDRICHEM • Woudrichem kan met een gerust hard op trainingskamp na een knappe overwinning op Dongen met 2-0.

“We hoeven niet direct meer naar onderen te kijken”, stelde leider Fred van Straten. Met de driepunter sloot Woudrichem aan bij de subtop in de derde klasse. Nog een pluspunt. “We hebben het met zijn allen over de streep getrokken.”

Voor de rust was Dongen op het moeilijk te bespelen veld op Het Bolwerk nog de bovenliggende partij. De beste kans was echter voor Dillis de Vries, maar de sluitpost van Dongen kon nog redden. Na de rust waren de rollen omgedraaid. Nu was Woudrichem de bovenliggende partij.

Het waren ook de gastheren, die de wedstrijd open braken. Sven Weusthof blokte een bal en scoorde de 1-0. Het noodzaakte Dongen meer risico te nemen, wat in het voordeel speelde van Woudrichem. Twee minuten voor tijd stelde Mike van Wouwen na de assist van Bori Secreve de winst veilig met de 2-0.