• Groot Ammers-Alblasserdam (3-2).
• Groot Ammers-Alblasserdam (3-2). Foto: Richard van Hoek Fotografie

Gevoelige nederlaag Alblasserdam bij Groot-Ammers

Wedstrijdverslagen Fotoseries 1.023 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Alblasserdam, dat de laatste weken in een goede flow verkeerde, kreeg vandaag een teleurstellende nederlaag te verwerken. Bij Groot-Ammers werd het 3-2.

In de tweede minuut kwam Groot Ammers, via een makkelijk gegeven penalty, al op 1-0. Jerry Fortes kon na een prima pass van Jonathan Kappen in de 28e minuut de gelijkmaker scoren: 1-1. Meteen na de rust kwam Groot Ammers, na een miscommunicatie, op 2-1.

Vanaf dat moment zette Alblasserdam aan, maar Groot Ammers scoorde de 3-1. Mogelijk was hierbij sprake van buitenspel. Alblasserdam gooide alles in de strijd en kwam door penalty van Samet Gorer in 90e minuut nog op 3-2, maar helaas voor de Tim de Haan-brigade bleef het daarbij.