Achilles Veen-Stedoco een mooi affiche

Nieuws 55 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - Kozakken Boys is de trotse koploper in de topklasse. De Werkendammers spelen zaterdag op De Zwaaier tegen HHC Hardenberg. Een geduchte tegenstander, maar Kozakken Boys is er klaar voor om ook deze te kraken.

In de hoofdklasse is Achilles Veen tegen SteDoCo een mooi affiche. Zal de ploeg van Van Bijsterveld op eigen veld het hoofd kunnen bieden aan de Hoornaarse dadendrang; dat is de vraag.

Almkerk krijgt het zaterdag flink voor de kiezen. Favoriet in de eerste klasse FC Breukelen komt op bezoek. Wellicht zorgt de equipe van trainer Pieter Tuns voor een verrassing. Hoe sterk FC Breukelen werkelijk is zal overigens nog moeten blijken gezien de 0-4 nederlaag in de openingsmatch tegen LRC Leerdam.

In de tweede klasse opende Altena met een punt. Zaterdag bij Meerkerk krijgen de Nieuwendijkers het weer niet makkelijk. Keihard werken is het devies. GDC en GJS zijn nog puntloos en gaan in Eethen onderling op jacht naar de eerste overwinning. Dat geldt ook voor Rijswijkse Boys dat een - in eigen ogen - onterechte nederlaag weg wil poetsen. Hardinxveld moet dan het slachtoffer worden. 

Herkansing
De derde klasse is een echte competitie met veel favorieten. Sleeuwijk is nog puntloos. Zaterdag volgt de herkansing tegen Zuilichem voor de formatie van trainer Philip den Haan. Wilhelmina’26 kampt met hetzelfde probleem. Het zal echter niet meevallen de punten tegen Good Luck op De Ebbe te houden.

De verrassende koploper Woudrichem -hoewel dat na één duel uiteraard nog niks zegt- kan onbevangen aantreden bij Heukelum. Dat geldt niet voor NOAD’32. Er zal gewonnen moeten worden bij BVV. Sparta’30 krijgt Unitas op bezoek. Op papier een echte pot voor een gelijkspel.

In de vierde klasse is Giessen uitstekend gestart. Dat zal de formatie van trainer Ron Laros zo willen houden bij en tegen Nordea.

Zondag
Op zondag kenden het gepromoveerde Dussense Boys en Be Ready een pikstart in de vierde klasse. DSE wordt een lastige tegenstander voor de Hankenaren. De Dussenaren krijgen het lastig tegen Beek Vooruit.

HHC’09 kende een matige start tegen Alem. Uit bij het puntloze  GVV zal het anders moeten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden