Rentree Danny Buijs bij Alblasserdam blijft beperkt tot een kwartiertje [update] | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
<p>• De rentree van Danny Buijs bij Alblasserdam was van korte duur.</p>

• De rentree van Danny Buijs bij Alblasserdam was van korte duur.

(Foto: Alexander de Jong)
update

Rentree Danny Buijs bij Alblasserdam blijft beperkt tot een kwartiertje

  •   keer gelezen   Nieuws

ALBLASSERDAM • Meest in het oog springende moment tijdens het duel Alblasserdam – Ameide (1-1) was de ‘rentree’ van Danny Buijs in het eerste elftal van de Damdorpers. 


De trainer van FC Groningen, uiteraard nog altijd lid van zijn grote voetballiefde Alblasserdam, kwam een kwartier na rust in het veld voor Frank Hendriks. 

“Mooi om te zien was dat de spelvreugde er van afspatte bij Danny”, glimlachte diens goede vriend én Alblasserdam-trainer Dennis Schoonewil. “Helaas bleef Danny’s terugkeer tot een kwartiertje beperkt. Nadat hij tot twee keer toe een tegenstander had uitgekapt raakte hij geblesseerd. Een soort ‘Arjan Robben-effect’ zullen we maar zeggen, ha ha! Hoe dan ook: de jongens en ik vonden het geweldig dat hij bij ons was vandaag!”

UPDATE

Buijs zat puur voor noodgevallen op de bank. ,,Ik heb nu het gevoel alsof ik door twaalf vrachtwagens ben overreden’’, vertelt Buijs lachend aan het AD. ,,Ik heb de laatste maanden best veel voor mezelf getraind, ben fit en let ook op mijn voeding. Maar een wedstrijd is toch altijd weer anders dan voor jezelf lopen. Na achttien minuten of zo voelde ik mijn hamstring en kuit stijf worden, waarop ik geen risico heb genomen en het veld weer heb verlaten. Ja, de masseur van FC Groningen ziet mij maandag wel verschijnen.” 

Jan Timmer,
Freelance-redacteur Het Kontakt Krimpenerwaard, Klaroen.nl en Regio-Voetbal
Volg @jtimmertekst op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup