• Maarten de Bruijne (l) als actief voetballer van Sleeuwijk.
• Maarten de Bruijne (l) als actief voetballer van Sleeuwijk. Foto: Bart Stoutjesdijk - vv Sleeuwijk

VVAC kiest met Maarten de Bruijne voor jonge, beginnend hoofdtrainer

Algemeen Trainerscarrousel 3.423 keer gelezen

OTTOLAND • Maarten de Bruijne wordt met ingang van het seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van VVAC. De 33-jarige Sleeuwijker tekent op De Put een éénjarig contract, met de intentie langer met elkaar samen te werken.

De TC van VVAC geeft aan na de ervaren Miguel Munoz, die aan het einde van het huidige seizoen bij de groenwitten vertrekt, bewust voor een jonge, ambitieuze trainer te kiezen. “Maarten de Bruijne past in dat plaatje”, zeggen de technisch verantwoordelijken van de zaterdagderdeklasser. De ‘deal’ was dan ook na twee gesprekken rond.

Sleeuwijk en Altena
De Bruijne speelde in zijn actieve carrière tien jaar in het eerste elftal van Sleeuwijk en twee seizoenen bij Altena. Al vanaf zijn zestiende jaar geeft hij training aan jeugdteams. Momenteel is De Bruijne trainer van Sleeuwijk 2.

Dorpsclub
“Ik heb altijd de ambitie gehad om hoofdtrainer te worden”, aldus Maarten de Bruijne. “Mooi dat VVAC mij deze kans gunt. Ik ken VVAC als een fijne dorpsclub, waar ik een goed gevoel bij heb. Een dergelijke club past bij mij. Hopelijk blijft VVAC in de derde klasse, want met de jeugd en het tweede elftal op een behoorlijk niveau staat er een goede basis.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden