Logo regio-voetbal.nl
• Rozenburg - De Zwerver (2-1).
• Rozenburg - De Zwerver (2-1). (Peter Lodder Fotografie)

De Zwerver met lege handen, mede door gemiste penalty

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ROZENBURG • De Zwerver verloor zijn competitieopening uit bij Rozenburg met 2-1.

"En dat was niet nodig geweest", vond Edward Knook, die geen beroep kon doen op ervaren krachten als Lucas Adelino, Robert Kuijpers, Glenn Wuijts (alle drie geschorst) en ook Mathijs Vermaat (ziek) en buitenspeler Gauthier Luwawa (teenblessure) moest missen. Mede daardoor kregen de tieners Stef Verloop en Rick van Antwerpen speeltijd toebedeeld. Knook was zeer tevreden over hun optreden. "Jammer alleen dat onze routiniers niet allemaal thuisgaven."

De Zwerver startte goed en kwam op 0-1 door Guido Luiten. Kort voor rust scoorde Rozenburg de gelijkmaker vanuit de omschakeling. Datzelfde gebeurde kort na de hervatting opnieuw. De Zwerver ging vervolgens op zoek naar de 2-2. Tom van der Linden kreeg de mooiste kans op de gelijkmaker, maar hij miste vanaf de stip.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel