• Ameide - Schoonhoven (5-2).
• Ameide - Schoonhoven (5-2). Foto: Gerco van Oort

Schoonhoven niet opgewassen tegen Termeis tiental

21 sep 2019, 19:00 Wedstrijdverslagen 416 keer gelezen

AMEIDE • Hoewel Schoonhoven uiteindelijk een forse nederlaag leed, was het krachtsverschil met Ameide niet zo groot. Persoonlijke fouten deden de bezoekers echter de das om.

Schoonhoven kwam in de derde minuut met 0-1 voor via Hayo Nagtegaal, maar nog geen minuut later stond het 1-1. In de 20ste minuut kwam Ameide op 2-1.

In de tweede helft moest de thuisclub met tien man verder, maar in het veld was dat niet merkbaar. Ameide scoorde 3-1, zag Schoonhoven door een eigen doelpunt weer dichterbij komen (3-2), maar sloeg in de slotfase twee keer toe: 5-2.

• Ameide - Schoonhoven (5-2).
Stuur jouw foto
Mail de redactie