Foto: Kontakt Mediapartners

Ongelukkige nederlaag Haastrecht

21 sep 2019, 20:00 Wedstrijdverslagen 312 keer gelezen

Haastrecht verloor in Boskoop tegen de verhouding in met 2-0 van Floreant.

In de eerste helft kon het elftal van Marco Versloot geen potten breken, maar na de rust was Haastrecht de bovenliggende partij.

,,We begonnen te slap aan de wedstrijd en de scherpte ontbrak," aldus Versloot. ,,Gelukkig kon de thuisclub daar niet van profiteren. In de tweede helft hadden Stephan Bakker en Thijmen Raateland uitstekende mogelijkheden om ons op voorsprong te zetten. Twee minuten voor tijd kregen de een ongelukkige strafschop tegen, waarna we op achterstand kwamen. Tijdens het alles-of-niets offensief gaven we zoveel ruimte weg, dat in blessuretijd de tweede Boskoopse treffer viel. De competitiestart is een domper, maar we krijgen nog genoeg wedstrijden om deze misstap te corrigeren."

Stuur jouw foto
Mail de redactie