• Cabauw - SPV'81 (0-0).
• Cabauw - SPV'81 (0-0). Foto: John Wijntjes

SPV'81 verzuimt punten mee te nemen uit Cabauw

Wedstrijdverslagen 279 keer gelezen

CABAUW • Het Polsbroekse SPV'81 verzuimde in Cabauw een driepunter te pakken. Beide ploegen, die niet wilden verliezen, kwamen niet tot scoren.

De verwachtingen bij de thuisclub waren hooggespannen na de 0-2 oefenzege in en tegen Schoonhoven, maar dat goede spel konden de Cabauwenaren niet evenaren. ,,Het was een slecht duel van beide kanten," vertelde Cabauw-trainer Ricky Erkelens na afloop. ,,Wij maakten zeker geen aanspraak op de zege. Het talrijke publiek was de grote verliezer. Ik geloof dat wij maar een keer op doel geschoten hebben.

Zijn collega Gert Alblas was blij met het ene puntje. ,,Vorig seizoen startte SPV'81 met zes nederlagen. We leden toen in de bekercompetitie grote verliespartijen. Dit seizoen hebben we niet gebekerd, maar geoefend tegen gelijkwaardige tegenstanders. Mijn spelers gingen met veel vertrouwen de wedstrijd in, maar speelden soms te ingetogen om maar geen tegengoal te krijgen. Goede kansen waren er voor Twan Koorevaar, Jesse van Buren en Johnny van Dam. Zelfs invaller Sander Koolwijk had de sportieve wedstrijd kunnen beslissen. Rondom de wedstrijd hadden een paar supporters van ons een ludieke actie uitgevoerd. Een vlag van SPV sierde het hoofdveld. Uiteraard kunnen we in de thuiswedstrijd wat terug verwachten. Ik ben benieuwd."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app