Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Papendrecht deelt in matig duel

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

LANGBROEK - De meegereisde Papendrecht-supporters hadden zich de moeite van hun rit naar Langbroek misschien beter kunnen besparen, want de uitwedstrijd tegen het de lokale voetbalhelden van SVL leverde nauwelijks kijkgenot op.

Beide ploegen bakten er vrijwel niets van in een duel waarin het vaak al te moeilijk was de bal drie keer achtereen naar een teamgenoot te spelen. Toch werd er wél gescoord. Albayrak zette SVL: in de 24e minuut op 1-0. Edinho Goodett bepaalde nog voor rust de eindstand koppend op 1-1. Vijf minuten voor rust verloor de thuisclub een verdediger met 'rood' nadat deze de doorgebroken Papendrechter Jay Luciano van achteren had neergehaald.

De gasten wisten vervolgens ruim een helft lang niet te profiteren van de man-meer situatie.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel