Logo regio-voetbal.nl
Pelikaan - ASV Arkel (4-1).
Pelikaan - ASV Arkel (4-1). (Anita Reijnders Fotografie)

Pelikaan te sterk voor ASV Arkel

•   474 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ZWIJNDRECHT - Arkel moest haar meerdere erkennen in Pelikaan. Met een forse 4-1 nederlaag en een rode kaart voor Robin Vogel keerden de Alblasserwaarders huiswaarts.

"Tegen deze betere tegenstander kregen we aanvankelijk wel mogelijkheden, maar de misschien ietwat geflatteerde nederlaag was terecht", vond ASV Arkel-trainer Leon Elands. Zijn pupillen kwamen op voorsprong. Een schot van Jesse Hoogewoning waaide er, volgens Elands, gedragen door de wind in. Maar het cadeautje kon niet worden vastgehouden. Pelikaan liep, na een 2-1 ruststand, uit naar 4-1.

"In wedstrijden tegen dit soort ervaren tegenstanders zijn we nog te bleu, daar moet verandering in komen. Volgende week komt Drechtstreek op bezoek, die zitten in hetzelfde schuitje en dus zullen we tegen deze ploeg punten moeten pakken", aldus een strijdvaardige Elands.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel