Logo regio-voetbal.nl
• NEO'25 - GVV'63 (3-2).
• NEO'25 - GVV'63 (3-2). (Foto: Gijs van Tuijl - Gameren)

Verliezend GVV’63 kent dramatische seizoensstart

  •   1316 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GAMEREN • GVV'63 beleeft een ronduit dramatische seizoensstart. De ploeg die voorafgaand aan het seizoen werd getipt als titelkandidaat, verloor zaterdag alweer voor de derde keer.

Ditmaal was NEO'25 de ploeg die de drie punten in eigen huis wist te houden door een 3-2 overwinning. Jeffrey van der Meijden had de score geopend, waarna NEO'25 de gelijkmaker aantekende. In de tweede helft kwam de thuisploeg op voorsprong, alvorens Patrick Kooijman een kwartier voor tijd voor de 2-2 zorgde. Vijf minuten voor tijd ging het alsnog mis.

Slappe hap
Volgens trainer Denny van Geffen was er op de nederlaag weinig af te dingen: "Het was van onze kant gewoon niet goed genoeg. We voetballen misschien wel wat makkelijker, maar daar ga je in de derde klasse D geen punten mee halen. Je moet gewoon je duels winnen, strijd en inzet tonen, maar het was slappe hap. Wij denken te vaak dat we wel op ons voetballende vermogen kunnen teren. En ik ga geen excuses zoeken, maar we misten vanmiddag wel zes spelers. Bjorn van Bruchem, Dennis van Riel, Maverick van Maaren, Michel Kooijman, Mathijs Libbers en Maikel van Tuyl waren er allemaal niet bij. Maar dan staat er nog steeds een ploeg die prima in staat moet zijn om van NEO te winnen."

Geen paniek
Dat gebeurde alleen niet, waardoor GVV'63 zichzelf terugvindt in de onderste regionen. Een hard gelag voor Van Geffen en iedereen die geel-zwart een warm hart toedraagt: "We staan bij de onderste drie. Dat kan niet, dat mág niet met zo'n ploeg. We staan er niet goed voor, maar ik denk dat ik alleen maar vertrouwen in de groep kan houden. Er is nog totaal geen reden voor paniek. We hebben nog 22 wedstrijden voor de boeg en als de vorm er komt, dan kan het toch nog een mooi seizoen worden. Ik ben ervan overtuigd dat het goed komt."

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup