Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Gehavend Achilles Veen herstelt zich met tien man tegen Jodan Boys

  •   190 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

VEEN • Achilles Veen herstelde zich zaterdag van de 2-1 nederlaag een week eerder bij DHSC. Met dezelfde cijfers won de ploeg van trainer John Karelse van Jodan Boys.

Met een gelijkspel was de trainer van het gehavende Achilles Veen ook tevreden geweest. "Het werd een half uur lang nog vooral tegenhouden na een tweede gele kaart en dus rood voor Rico Geeeroms. Gelukkig maakten we nog de 2-1", heerste de voldoening bij Veen.

Het gehavende Achilles Veen moest het ook doen zonder de geblesseerde spitsen Sen Aerts en Remon Koenen. Daarnaast was keeper Jamils Kools donderdagavond tijdens de training afgehaakt met een meniscusblessure en was Vincent van Hooft geschorst. Hun vervangers waren Thomas de Man, keeper Jorn Wagener, Berry Sonnenschein en Kevin van Kempen.

Rond het half uur liet Van Kempen zijn waarde zien met de 1-0. Na de rust drong Jodan Boys aan. Een door Jeroen Bosboom benutte strafschop bracht de 1-1. Even later stond Achilles Veen met tien man na een domme tweede gele kaart van Rico Geeroms. Maar Thomas de Man had nog een goede actie in huis. De Man soleerde langs drie man en troefde ook keeper Roy Rondelstap af met de 2-1.

Jodan Boys drong nog wel aan, maar de verdediging van Achilles Veen hield stand.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup