Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Vuren pakt punt bij sv Capelle na 3-0 achterstand

•   245 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

SPRANG-CAPELLE • Vuren heeft ook na vier wedstrijden dit seizoen nog niet gewonnen. Bij sv Capelle werd het 3-3.

Na een 3-0 achterstand kon Vuren met dat ene punt nog wel leven. "Maar we moeten echt van zulke ploegen winnen. We geven de doelpunten veel te makkelijk weg en missen in de eerste helft gewoon zes kansen", zag trainer Ron Vlot.

Na de 2-0 ruststand leek de thuisploeg de wedstrijd in de tweede helft al snel te beslissen. Vuren rechtte echter de rug. Na een overtreding op Luuk van der Vliet benutte Bart Muilenburg de strafschop. Even later was diezelfde Van der Vliet de aangever bij de 3-2 van opnieuw Muilenburg. Een kwartier voor tijd schoot Bas van der Vliet een vrije trap in de bovenhoek en kreeg Vuren nog kans op de zege.

"Maar vlak voor tijd moeten we ook blij zijn dat zij niet nog de 4-3 maken", gaf Vlot toe.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel