Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Leerdam Sport voelt zich bestolen na gelijkspel bij SVS’65

  •   553 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

SPIJK • Het was met afstand het meest besproken moment van de wedstrijd tussen SVS'65 en Leerdam Sport: vlak voor tijd scoort Olten Boerleider namens de gasten de 2-3. De scheidsrechter keurt de treffer eerst goed, maar vervolgens op aangeven van de Spijkse grensrechter toch nog af. Boerleider zou de bal met de hand binnen gewerkt hebben.

"Zo onsportief", vond Leerdam Sport-trainer Yoni Sahertian. "Het was gewoon een kopbal en de scheidsrechter heeft zelf blijkbaar ook niks anders gezien. Dan kun je op zo'n moment niet op een grensrechter afgaan. Hij floot tot dan toe prima, maar helpt hiermee SVS'65 aan een punt. We hadden ook verdiend te winnen."

SVS'65-trainer José van de Ven zag het anders. "Vanaf waar ik stond, dacht ik ook direct aan hands. Ik snap best dat zij boos zijn, maar ik vond het gelijkspel wel terecht."

Afkoelingsperiode
Na een wegens hoog oplopende gemoederen korte afkoelingsperiode bleef de stand daarna met 2-2 ongewijzigd.

De gasten kwamen via Petro Iljer vroeg aan de leiding en zagen daarna hoe SVS-doelman Raymon Kaarssemaker prima redde bij een inzet van Eloys Tapirima. Bart van Andel maakte halverwege de eerste helft de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd kwam Leerdam Sport dankzij Juarth Leihitu opnieuw op voorsprong, maar weer maakte de thuisploeg gelijk. Sam Muilenburg had een prachtig zondagsschot in zijn benen: 2-2.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup