Logo regio-voetbal.nl
• Sleeuwijk - Drechtstreek (1-2).
• Sleeuwijk - Drechtstreek (1-2). (Foto: Bart Stoutjesdijk)

Drechtstreek heeft eerste zege binnen

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Uit bij Sleeuwijk slaagde het dit seizoen veelgeplaagde Drechtstreek er in zijn eerste competitieoverwinning van het seizoen binnen te slepen. "Heerlijk!", zo stelde trainer Bart Toom vast.


Op basis van het spel in de eerste helft leek Drechtstreek een dikke nederlaag tegemoet te kunnen zien. De Papendrechters kwamen al na één minuut op een 1-0 achterstand en presteerden in de 44 daar op volgende minuten. eufemistisch gesteld, behoorlijk ondermaats.

Na een motiverende speech van Toom in de rust trad een wonderbaarlijk herstel op en gingen de blauwwitten doen wat ze in potentie kunnen: goed voetballen. Uitblinker Mark Kunst werkte de 1-1 binnen binnen waarna super-sub Patrick Tukker tien minuten voor tijd de winnende treffer scoorde: 1-2.

"Daarna was het nog een kleine tien minuten billen knijpen", wist Bart Toom. "We bleven gelukkig goed overeind en pakten met deze 1-2 een belangrijke zege. Ik denk dat ik er vanavond maar een lekker biertje op neem. Uit opluchting en uit blijdschap. Dit geeft ons absoluut moed voor de volgende wedstrijd, de 'Drechtstedenderby' met Wieldrecht.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup