Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

SC Everstein zet opmars voort

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

EVERDINGEN - Tegen Kockengen speelde SC Everstein geen grootse wedstrijd, maar zette met een 3-0 eindstand wél een prima prestatie neer.

De thuisclub was de hele wedstrijd beter dan de bezoekers. Na twintig minuten werd Robbie de Roos met een steekpass van Jort Binneveld goed bediend en de spits rondde rustig af: 1-0. Voor rust bleef het bij een gemiste kans van Binneveld.

Solo
In de tweede helft bleef het kansen regenen voor de roodwitten, onder andere voor De Roos, Wessel Bergshoeff en Björn Stathi. Uiteindelijk duurde het tot twintig minuten voor tijd voordat De Roos de bal na een mooie actie van Simon van Zante inkopte: 2-0. Vlak voor tijd begon Guillermo Ooft vanaf de eigen helft aan een solo die hij bekroonde met een treffer: 3-0.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel