• Almkerk - Nieuw-Lekkerland (0-3).
• Almkerk - Nieuw-Lekkerland (0-3). Foto: Jan Noorloos

Nieuw-Lekkerland loopt op doelsaldo periodetitel mis

9 nov, 20:51 Wedstrijdverslagen 798 keer gelezen

ALMKERK • Nieuw-Lekkerland won bij Almkerk met 3-0 maar moest de eerste periodetitel op doelsaldo aan Kloetinge laten.

"Toch kunnen wij tevreden zijn", vond trainer Maarten van Gastelen. "Er waren namelijk gunstige uitslagen. Kloetinge heeft verloren en Sliedrecht speelde gelijk." Hierdoor is Nieuw-Lekkerland weer medekoploper in de eerste klasse C.

In Almkerk verliep de eerste helft nog wel stroef. Na rust ging het stukken beter en werd er 'fris' gevoetbald. Harold Vrolijk zette zijn ploeg op voorsprong. In de zeventigste minuut was het voor de spits opnieuw raak. Ditmaal scoorde hij met het hoofd. Damiën Muller voltooide vervolgens het drietal aan treffers.

• Almkerk - Nieuw-Lekkerland (0-3).
Stuur jouw foto
Mail de redactie