• Alblasserdam - Sliedrecht 2 (3-3).
• Alblasserdam - Sliedrecht 2 (3-3). Foto: Alexander de Jong

Alblasserdam met hakken over sloot: door na strafschoppen

16 nov 2019, 19:12 Wedstrijdverslagen 759 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Alblasserdam dacht met een 3-1 voorsprong (goals van Leroy Naaktgeboren en tweemaal Glenn de Jong) de buit binnen te hebben tegen Sliedrecht 2, maar de bekeropponent kwam in de slotfase terug tot 3-3.

Daardoor moesten strafschoppen uitmaken wie er door mocht bekeren. "En die namen wij het beste", stelde trainer Dennis Schoonewil vast. "We zijn een ronde verder. Punt."

• Alblasserdam - Sliedrecht 2 (3-3).
Stuur jouw foto
Mail de redactie