• De Zwerver - Spirit (1-1).
• De Zwerver - Spirit (1-1). Foto: Peter Lodder

De Zwerver ziet winst in slotfase verdampen

16 nov 2019, 19:16 Wedstrijdverslagen 845 keer gelezen

KINDERDIJK • Het chagrijn droop er vanaf direct na afloop van de inhaalwedstrijd De Zwerver - Spirit. De thuisclub had in blessuretijd de 1-1 moeten toestaan en zag daarmee een driepunter verdampen, terwijl de gasten zaterdagmiddag op De Schans de eindwinst in de strijd om de eerste periodetitel uit hun vingers lieten glippen.

"Het verhaal was simpel: we konden allebei alleen maar tevreden zijn met een overwinning", stelde De Zwerver-trainer Michel de Raad vast. "En wij hadden daar heel lang uitzicht op. Helaas spatte die droom in de eerste minuut van de blessuretijd uiteen. Ik ben hier nu vier duels trainer, maar het heeft tot nog toe niet erg mee gezeten. Het enige waar ik me aan vast houd is ons spel: De Zwerver is absoluut tweede klassewaardig en heeft dat ook tegen koploper Spirit laten zien. Het kom echt goed met deze ploeg."

De enige goal van De Zwerver werd in de eerste helft gescoord door Mathijs Vermaat. Gezien het spelbeeld was de 1-1 eindstand overigens wel terecht.

• De Zwerver - Spirit (1-1).
Stuur jouw foto
Mail de redactie