Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Papendrecht heerst op Scalune (1-4)

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

SCHELLUINEN • Eersteklasser Papendrecht had een lekkere middag bij derdeklasser Schelluinen. De 1-4 bekerzege stemde tot tevredenheid bij coach Johan Sturrus. Maar ook collega Philip den Haan zag lichtpuntjes.

"De overwinning doet vermoeden dat het verschil groot was, maar dat viel reuze mee. Ik ben niet ontevreden. Natuurlijk kom je tekort tegen een eersteklasser, maar we hebben echt meegedaan en absoluut geen modderfiguur geslagen. Vooral na de aansluittreffer van Roy Stuiver, kort voor rust."

Daarvoor was Papendrechter Justin Beemsterboer twee keer trefzeker.

Zelfvertrouwen
Na de helftwisseling bezorgden Jay Luciano en opnieuw Beemsterboer hun ploeg de bekerzege.

"Voor ons een lekker partijtje om even zelfvertrouwen te tanken voor de nog vier competitiewedstrijden voor de winterstop", genoot Sturrus. "Met LRC Leerdam, Nieuw-Lekkerland, Montfoort en GRC 14 niet de makkelijkste ploegen."

Ook Philip den Haan blikte vooruit. "Ik was benieuwd of we de lijn van vorige week tegen Alblasserdam konden vervolgen. Dat lukte en die spirit geeft moed voor de komende wedstrijden, om te beginnen tegen Streefkerk thuis."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel