• SV Noordeloos - Vuren (2-5).
• SV Noordeloos - Vuren (2-5). Foto: Rick den Besten

Vuren maat te groot voor SV Noordeloos en bekert verder

16 nov, 20:22 Wedstrijdverslagen 441 keer gelezen

NOORDELOOS • De 2-5 uitslag liet niets te raden over. De jeugdige derdeklasser Vuren was duidelijk te sterk voor SV Noordeloos.

"Een leuk voetballende tegenstander, ik snap niet waarom ze zo laag staan", aldus SV Noordeloos-trainer Erwin Verheij. Hij zag op slag van rust Dirk Jan Kooijman de 1-3 scoren.

Collega Ron Vlot gaf antwoord. "Onze gemiddelde leeftijd was hooguit 19 jaar en tel daarbij ook nog eens zeven linkspoten op, dan snap je dat we in een lastige fase zitten. Niet qua voetbal, maar wel op het gebied van resultaten."

Makkelijke middag
In Noordeloos hadden de elf van Vlot een makkelijke middag en wist men de ongelijke bekerstrijd al vroeg te beslissen. Ian van Wijk opende de score, waarna Bas van der Vliet en Jarl Deurhof volgden. Na de thee liepen de Gelderlanders uit naar 1-5 door goals van Mels Visscher en Luuk van der Vliet.

De 2-5 van Mergim Shala was voor de bekerstatistieken, zo ook de meer dan verdienstelijke invalbeurt van Dalo Selders. "Vijftien jaar en prima gespeeld, de toekomst van Noordeloos is verzekerd", besloot Verheij.

• SV Noordeloos - Vuren (2-5).
Stuur jouw foto
Mail de redactie