SteDoCo onderuit in Lisse na zwakke eerste helft | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl


SteDoCo onderuit in Lisse na zwakke eerste helft

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

LISSE • SteDoCo kende in de Bollenstreek een uitstekende start. Maar na de vroege 0-1 van Benjamin van Wanrooij, uit een mooie combinatie tussen Etienne Mariana en Kyle Doesburg, was het snel gedaan met de dadendrang van de Alblasserwaarders.


Na eigen doelpunt van Bryan Jongeneel, die de bal ongelukkig tegen de zijkant van zijn hoofd kreeg, stelden de Lissenaren orde op zaken en werd er met 4-1 gerust. Met dank aan de niet goed ingrijpende Hoornaarse verdediging, inclusief een bal loslatende keeper Mark Smith.

Na de thee liet FC Lisse de teugels enigszins vieren en kon Kyle Doesburg halverwege de tweede helft nog iets terugdoen; 4-2. Maar veel verder kwamen de elf pupillen van trainer Frans Adelaar, ondanks de kansen, niet.

Overkomt ons te vaak
"Op het hobbelige veld gaven we de eerste helft niet thuis. FC Lisse was beter in de communicatie, was sterker in de omschakeling en scherper door onze fouten wel af te straffen. In de tweede helft kregen we goede kansen, maar het was het paard achter de wagen spannen en we konden het niet meer gerepareerd krijgen. Als we zo begonnen waren, dan hadden we niet hoeven te verliezen. Maar dit overkomt ons te vaak", bromde Adelaar.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup