Pech breekt verliezend GVV’63 op in inhaalduel tegen opstomend NOAD'32 | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• GVV'63 - NOAD'32 (2-3).
• GVV'63 - NOAD'32 (2-3). (Foto: Gijs van Tuijl - Gameren)

Pech breekt verliezend GVV’63 op in inhaalduel tegen opstomend NOAD'32

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GAMEREN • Het inhaalduel tussen GVV'63 en NOAD'32 is zaterdag geëindigd in een 2-3 overwinning voor de ploeg uit Wijk en Aalburg. Daarmee kreeg de thuisploeg veel te weinig, vond trainer Denny van Geffen.


"NOAD'32 mag in zijn handjes knijpen, ze hebben veel teveel gekregen. Heel jammer, pure pech. En onnodig, maar dat is ook onderdeel van de fase waar we in zitten. Ik vond ons in de eerste helft niet goed, maar NOAD ook niet. In de rust zet ik wat om en in de tweede helft is er maar één ploeg bovenliggend en dat is GVV'63."

In die tweede helft wist de thuisploeg de 0-1 achterstand om te buigen naar een 2-1 voorsprong. Richan Kreling was op aangeven van Michel Kooijman verantwoordelijk voor de gelijkmaker, waarna Jeffrey van der Meijden eveneens na een assist van Kooijman de 2-1 aantekende.

Discutabel
"Vanaf dat moment was het wachten op de 3-1 en 4-1", zag Van Geffen. Die verwachting kwam niet uit. NOAD'32 kwam op 2-2. Een discutabele goal, vond Van Geffen: "Ik vind dat daar sprake was van een overtreding van Remy Schouwenaar - al is dat misschien ook zijn ervaring – maar hij duwt bij een corner Mathijs Libbers weg. De bal valt vervolgens op de schouder van Mathijs en belandt bij ons in het doel."

Daarmee was de rampspoed nog niet ten einde; een keepersfout leidde de 2-3 in. Verder dan dat zou GVV'63 in het restant niet meer komen.
 


Door de nederlaag in het inhaalduel verzuimt GVV'63 een flinke sprong te maken op de ranglijst. Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen het eveneens laaggeplaatste SV Capelle op het programma.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup