Foto: Kontakt Mediapartners

Drechtstreek lijdt verlies bij EBOH

30 nov 2019, 21:02 Wedstrijdverslagen 404 keer gelezen

Drechtstreek had zaterdagmiddag weinig te vertellen bij EBOH. De Papendrechters verloren met 3-0.

"Daar was weinig op af te dingen", vond spits Mark Kunst. "EBOH was voetballend beter en attenter voor het doel. Onze tekortkoming was dat we deze tegenstander líeten voetballen. De echte scherpte ontbrak."

Een spijtige constatering, juist omdat Drechtstreek de voorbije weken flink wat punten had gepakt en zelfvertrouwen had getankt. In Dordrecht was daar weinig van terug te zien. "Het is niet anders", stelde Kunst. "Komende zaterdag wacht VVGZ. Dan hopen we weer een goede prestatie neer te zetten. Zal wel moeten ook, want dat is een taaie tegenstander."

Stuur jouw foto
Mail de redactie