Logo regio-voetbal.nl
• Leerdam Sport - Lekvogels (1-1).
• Leerdam Sport - Lekvogels (1-1). (Foto: Arie Stutz)

Lekvogels pakt punt in slotseconde

•   196 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

LEERDAM • Levogels wist dankzij de 1-1 in de 96e minuut aan het duel met Leerdam Sport een punt over te houden.

"Daarvoor hadden we er echter al een stuk of vijf moeten maken", oordeelde trainer Ton Delfgou. "Iedereen is blij met het puntje omdat het doelpunt zo laat valt, maar eigenlijk hebben we er twee laten liggen."

In het eerste kwartier wist Leerdam Sport de 1-0 tegen de touwen te jagen. Daarna domineerde Lekvogels de wedstrijd. Goals bleven lange tijd uit tot in de 'dying seconds' een corner werd gegeven. Iedereen ging mee en Bard Verkroost wist de gelijkmaker te scoren. De wedstrijd was daarna direct afgelopen.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >

Trainerscarrousel