Stedoco ziet verdiende remise verdampen | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl


Stedoco ziet verdiende remise verdampen

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HOORNAAR • Stedoco was dicht bij een verdiende remise in de thuiswedstrijd tegen nummer 3 Harkemase Boys, maar moest kort voor tijd toch nog een tweede tegentreffer toestaan. De ploeg uit Hoornaar verloor met 1-2.


'Zuur'; dat was het woord dat veelvuldig te horen viel na afloop van het derdedivisieduel. Stedoco-trainer Frans Adelaar sloot zich daar bij aan. "Waar ik in ieder geval wél tevreden over ben, is over de wijze waarop we ons geweerd hebben. Aan de inzet ontbrak het zeker niet. Alleen blijft de beloning uit en dat is ronduit jammer."
 

De ontmoeting met Harkemase Boys wilde Stedoco aangrijpen om mogelijk een sprongetje op de ranglijst te maken. Na twee minuten speeltijd ontstond er al een barst in dat streven. Dat aan de 0-1 een overtreding op Bryan Jongeneel vooraf ging, werd door de scheidsrechter met de mantel der liefde bedekt.


In het verdere verloop van de wedstrijd gaf de thuisclub vrijwel niets weg. De 1-1 na rust - een goal van Bryan Jongeneel- voelde dan ook als gerechtigheid. Des te ellendiger was de 1-2 in de 89e minuut. Harkemase Boys zag een inzet eerst nog uitermate knap gekeerd door Stedoco-doelman Mark Smith, maar vervolgens raakte de bal diens ploeggenoot Bram van Eijk om daarna alsnog in het eigen doel te verdwijnen.

Stedoco hoeft echter niet te wanhopen. Ook tegen Harkemase Boys liet de ploeg van Frans Adelaar zien zich met iedereen te kunnen meten.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup