Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Benschop bivakkeert in gevarenzone na nieuw verlies

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Benschop verloor in en tegen Loosdrecht met 3-0. De Benschoppenaren kregen al na drie minuten spelen de eerste treffer om de oren.

Een Loosdrechtse aanvaller profiteerde doeltreffend van een misverstand tussen doelman Mitchell van Oort en Bryan de Boer, die beiden verzuimden de bal weg te werken. De thuisclub was veel sterker, maar het defensieve Benschop hield stand tot de rust.

Met Olaf de Koning en Achraf Merroun als invallers deed Benschop het in de tweede helft beter. Martijn de With leek met zijn snoeiharde kopbal de gelijkmaker te scoren, maar had de pech dat zijn ploeggenoot Jeroen Lamboo de bal op de doellijn als een sta-in-de-weg pareerde.

Kort daarna besliste koploper Loosdrecht het duel met twee gave goals. Benschop staat nu een-na-laatste op de ranglijst.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel