FC Perkouw na rust kansloos weggespeeld door koploper SVW | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• SVW - FC Perkouw (7-1).
• SVW - FC Perkouw (7-1). (Foto: Ronald Tukker)

FC Perkouw na rust kansloos weggespeeld door koploper SVW

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Hekkensluiter FC Perkouw uit Berkenwoude verloor in Gorinchem met 7-1 van koploper SVW.

In de eerste helft konden de Perkouwenaren qua stand de thuisclub nog bijbenen. Na de Gorcumse openingstreffer schoot Christian Schrader de gelijkmaker tegen de touwen. ,,In de tweede helft viel in mijn door blessures geplaagde elftal onder meer verdediger Maarten Adriaanse uit," vertelde FC Perkouw-trainer Frans Schaap.

,,Na twee snelle goals van SVW verdween bij ons het geloof in een goede afloop. In de slotfase moest ik mijn reservedoelman nog als veldspeler inbrengen. Dat zegt genoeg over de situatie, waarin we nu verkeren."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel