‘Burenclash’ tussen Sleeuwijk en Woudrichem eindigt in 1-1 | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Sleeuwijk - Woudrichem (1-1).
• Sleeuwijk - Woudrichem (1-1). (Foto: Jan Noorlandt)

‘Burenclash’ tussen Sleeuwijk en Woudrichem eindigt in 1-1

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

SLEEUWIJK • Sleeuwijk en Woudrichem kregen elkaar niet klein zaterdag in de 'burenclash'. Het eindigde in 1-1 op De Roef.

Sleeuwijk begon goed aan de derby. Via een lucky schot van Barry Ruitenberg kwam de thuisploeg verdiend op 1-0.

Vervolgens kwam Woudrichem beter in de wedstrijd. Dillis de Vries sloeg toe met de 1-1.

Na de rust ging Woudrichem op jacht naar de winst en kwam Sleeuwijk nog nauwelijks van de eigen helft af. Corné Nijhoff kopte een prima kans nog over. Tot slot werd een vrije trap van Tim Saaman knap gekeerd door Sleeuwijk-keeper Corné Dekker.

Wat restte was een puntendeling met de 1-1 en een tweede gele kaart voor Jenner Koek, die er met rood af moest.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel